Proiectare Electrica

Pornim de la necesitatile clientului privind:

  • spatiul disponibil
  • solutia tehnica necesara adaptata procesului tehnologic
  • parametrii sistemului de alimentare cu energie electrica

Spatiul disponibil este foarte important pentru o noua instalatie ce trebuie integrata intr-o cladire sau intr-un sistem existent. Experienta si utilizarea desenelor de ansamblu general - realizate cu programele AutoCad si SolidWorks - duce la optimizarea spatiului disponibil.

Adaptam solutia tehnica la necesitatile reale ale procesului tehnologic prin:

  • simulari teoretice cu programele Fluid Sim si Engineering Base pentru circuitele pneumatice si electrice ale solutiei alese, apoi prin
  • simulari reale ale proceselor implicate in lantul tehnologic

Solutia tehnica poate fi aleasa dintr-o multitudine de solutii tehnice posibile. Cheia consta in a alege acea solutie tehnica ce cumuleaza cat mai multe avantaje pentru eficienta economica a unei instalatii si pentru calitatea produsului finit.

Avand in vedere activitatea companiei in domeniul industrial, solutia tehnica este aleasa intr-un colectiv cu experienta in domenii foarte variate ce au intampinat situatii foarte complexe in decursul anilor de proiectare si punere in functiune a diverselor instalatii.

In functie de parametrii sistemului de alimentare cu energie electrica disponibil pentru client sunt adaptate circuitele electrice astfel incat sa fie posibila functionarea diferitelor echipamente necesare procesului. Ca un exemplu simplu, ar fi de mentionat posibilitatea functionarii unor consumatori trifazati avand ca sursa de alimentare un circuit monofazat.

De asemenea, de-a lungul timpului , Evotech a dezvoltat o serie de parteneriate cu firme importante din domeniul componentelor electrice si de automatizari, pentru a putea oferi cele mai noi produse si solutii la cel mai bun pret.

"Suntem ceea ce facem in mod repetat, prin urmare excelenta nu este un act, ci un obicei." - Aristotel