Proiecte

Solutie robotizata pentru pozitionare cartoane

Realizarea unui sistem automat pentru pozitionarea cartoanelor peste sticlele din navete, la o productivitate a liniei de 50 navete/minut. Principalele limitari impuse de client se refera la gripper, care trebuie sa fie universal, reglabil pentru 3 tipuri diferite de cartoane si navete si la productie, care nu se poate intrerupe pentru inlocuirea consumabilelor.

Detalii produs
Sistem automat cu alimentare manuala pentru macare pinioane

Realizarea unui sistem automat, cu alimentare manuala, pentru marcarea pinioanelor dupa aplicarea tratamentului de calire.

Detalii produs
Sistem automat pentru paletizarea a trei tipuri diferite de cutii de carton

Realizarea unui sistem automat pentru paletizarea a trei tipuri diferite de cutii de carton.

Detalii produs
Sistem automat pentru preluarea ambalajelor de carton din stiva

Realizarea unui sistem automat pentru preluarea ambalajelor de carton din stiva, unul cate unul si marcarea  acestora cu o imprimanta industriala cu cerneala, la o productivitate de 1000 produse pe ora.   

Detalii produs
Sistem automat pentru testarea camerelor fotografice

Furnizarea unui modul pentru testarea camerelor foto si a software-ului pentru acestea, in conditii identice, cat mai apropiate de realitate. Modulul de test trebuia sa fie capabil sa simuleze, spre exemplu, miscarile unui om in timpul realizarii unui film sau a unor poze, cu diverse modele de camere foto, cu si fara software-ul dezvoltat de beneficiar, pentru a evidentia avantajele oferite de acesta.

Detalii produs
Sistem automat paletizare saci zahar

Paletizarea automata a sacilor de zahar de 50 Kg, la o productivitate de 8 saci pe minut.

Detalii produs
Sistem automat de paletizare baxuri

Paletizarea automata a unei game largi de baxuri, de diverse dimensiuni si greutati, la un cost minim, cu posibilitate de trecere rapida de la un tip de produs, la altul.

Detalii produs

"Suntem ceea ce facem in mod repetat, prin urmare excelenta nu este un act, ci un obicei." - Aristotel